Check uit ons rolstoel Resensies en getuigskrifte. Ons verwelkom al ons kliënte om 'n resensie te lewer. Beide goed en sleg, maar meestal eerlik. Deel asseblief u met ons rolstoel storie. Of jy dit self gekoop het of vir 'n geliefde gekoop het. Ons gee om vir die rolstoel resensies en getuienisse wat u met dieselfde verhaal kan deel en ander kan aanraak. Hieronder vind u resensies op Google en Yopto, wat verskillende kliënte is, en ons hoop dat u kan vertrou en op hulle kan staatmaak.

KarmanHealthcare.com -ikoonKarmanHealthcare.com

19255 San Jose Avenue, Nywerheidstad

4.6 240 resensies

 • op die regte pad Blanca Arteaga ★★★★ 2 jaar gelede
  Ek het hierdie stoel bestel vir my kêrel wat MS het. Dit is goed gemaak. Baie stewig. Ek het kantelbakke bestel, maar ek het dit nooit by die stoel gekry nie. Ek het 'n e -pos gestuur, maar ek het niks van hulle gehoor nie. Maar jy sal daarvan hou hoe goed dit gemaak is. Hier is … Meer 'n paar foto's. Die armleuningdeksels kom nie daarmee saam nie.
 • op die regte pad grondhuis 2 ★★★★ 4 maande gelede
  Goeie pryse op sommige van die ligste gewigte rolstoele vandag op die mark. Hulle is eintlik goedkoper as Medicare-goedgekeurde mediese voorsieningsmaatskappye wat belastingbetalers afskeur deur die magtelose regering 3X-4X meer vir dieselfde produk te vra. As jy … Meer benodig 'n gehalte rolstoel teen 'n billike prys kan jy nie verkeerd gaan met Karman nie.
 • op die regte pad Linda Rae Metzler ★ ★ ★ ★ ★ 3 jaar gelede
  Ons is baie tevrede met die Karman 802-DY rolstoel. Ons hou dit in die kar en gebruik dit vir uitstappies. Hierdie gemaklike stoel is lig genoeg om maklik te stoor en uit die motor te haal en is stewig genoeg vir die herhaalde hantering. Die … Meer harderubberbande laat dit glad en maklik oor alle oppervlaktes rol en ek het geen probleme om dit te maneuvreer waar ek ook al gaan nie.
 • op die regte pad Tiffany Kuo ★ ★ ★ ★ ★ 3 jaar gelede
  Ek het besluit om te spring vir 'n gehalte rolstoel. Die meeste van die vervoerstoele wat ek gebruik, val uiteindelik binne een jaar uitmekaar, so ek was op soek na 'n goeie rolstoel wat sou weerstaan ​​en gemaklik voel. Na baie dae se navorsing rolstoele, … Meer Toe ek Youtube-resensies kyk en aanlynartikels lees, het ek by Karmen Healthcare beland. Groot keuse van rolstoele maar ek het besluit om met die ergo 115 te gaan. Was baie tevrede met my aankoop -- die rit is glad en die sitplek is baie gemaklik, soos geadverteer. Ek het ook die verhoogde voetstutte as 'n byvoeging bestel en hulle werk wonderlik. baie opgewonde om hierdie stoel te gebruik wanneer ek uitgaan.
 • op die regte pad Tutko Don ★ ★ ★ ★ ★ 10 maande gelede
  Sopas ons ontvang Ergo Vlug Rolstoel en dit voldoen aan al ons verwagtinge. Maklik om op te vou en sy ligte gewig maak dit maklik om in ons voertuig te bêre. My vrou is klein, 5'2" & 99 lbs. so die 16" x 17" … Meer sitplek is ideaal vir haar. Die ontwerp en gehalte van vervaardiging is indrukwekkend. Ons hou veral van die remkontroles op die handvatsels, want dit maak voorsiening vir groter beheer wanneer steil hellings afgaan.
 • op die regte pad Ann Siljegovich ★★★★ 7 maande gelede
  Ek het 'n liggewig gekoop rolstoel so my gesin het nie soveel gewig om in die kar te sit nie. Ek hou net goed daarvan, behalwe vir een ding. Ek is oud en my vel is dun. Om die stoel te draai, skeur in my vel op my hande. Ek gebruik handskoene, … Meer maar ek moet aanhou om hulle aan en af ​​te sit. Ek wonder of die maatskappy nie die wiel op een of ander manier kon vul nie.
 • op die regte pad Laura Ruff ★ ★ ★ ★ ★ 9 maande gelede
  Ek hou regtig van hierdie rolstoel - dit is gemaklik, die wiele is gemaklik en maklik, gemaklik om te gebruik wanneer jy rondbeweeg. Ultra ligte gewig. My PT het kommentaar gelewer hoe lig dit was- en hy help baie mense met rolstoele. (Hy is … Meer nie die enigste terapeut wat daarop kommentaar lewer nie). Puik prys. Ek het 'n moederwiel. stoel, maar die Ergo het 'n stewiger rug. Maar dit is gemaklike rugsteun wat dit 'n plesier maak om in te sit. My ander. rolstoel Ek moes 'n kussing of iets terugsit vir lumbale ondersteuning. Die enigste ding wat ek regtig nodig het, is die linkervoetpedaal om verder vir my uit te sit. Algehele hoë resensies hiervoor rolstoel!
 • op die regte pad Sheri Ray ★★★★ 10 maande gelede
  Hou van hierdie super lig rolstoel. Maklik vir reis van enige aard. Moes sagte oortreksels vir voetstutte koop, want terwyl dit gerieflik in plek was, het dit begin om voete seer te maak nadat hulle dit verskeie kere opgelig het. Harde plastiek is stewig, maar nie baie vergewensgesind nie … Meer op voetstutte. Naam agterop stoel blykbaar nie oorweeg nie. Sê “karma”...,,ek dink skaars geskik vir my gestremdheid.,
 • op die regte pad Sabrina “Sabrina” Gerlach ★ ★ ★ ★ ★ 11 maande gelede
  Het baie vrae gehad voordat ek bestel het en elke telefoonoproep na Karman wat ek gemaak het, het insiggewende en behulpsame individue raakgeloop. Hulle het al my vrae beantwoord en my baie gemaklik gemaak om 'n aanlyn bestelling te plaas. Die rolstoel vinniger aangekom … Meer as wat ek verwag het en ek en my man is baie gelukkig met die gehalte van die rolstoel en die gewig. Ek sal hierdie maatskappy sterk aanbeveel.
 • op die regte pad Paul Voth ★ ★ ★ ★ ★ 10 maande gelede
  Na verskeie probeerslae op ander webwerwe het ons op AQHP geslaan. Die diens was van die begin af puik. Ek het met Cindy EXT.205 gepraat. Cindy het 'n wonderlike werk gedoen om my deur die bestelproses te lei. Dankie Cindy! Ek woon in Kanada, 8 dae daarna … Meer die bestelling, ons het nou die rolstoel. Lyk uitstekend, elke ding is daar, en ek het dit binne ongeveer 2 ure laat saamstel. Dankie Karman en American Gehalte Gesondheidsprodukte.
 • op die regte pad Angela Holstein ★ ★ ★ ★ ★ n jaar gelede
  Wat 'n wonderlike maatskappy. Ons het ons rolstoel maar omdat dit opgegradeer is, is die hardeware per ongeluk gemis. Het 'n e-pos aan die maatskappy gestuur en binne 'n paar uur 'n antwoord gekry. Ons is aan die Ooskus. Amber was regtig wonderlik. Verstaan … Meer die produk en het dadelik geweet wat gebeur het. Haar reaksietyd was fantasties en sy het ons probleem dadelik opgelos. Kon nie vir beter kliëntediens gevra het nie. Hulle is gelukkig dat sy vir hulle werk. Ons is uiters tevrede met ons produk en beveel dit sterk aan vir enige mediese aankope.
 • op die regte pad Carrie Roy ★★★★ 10 maande gelede
  Gelukkig met die stoel. Dit blyk baie studie te wees. Is maklik om te vou en die gewig daarvan is lekker.
 • op die regte pad Sarah Goodlin ★★★★ n jaar gelede
  Ons het langer gewag as wat ek gehoop het om die stoel te ontvang, maar dit is geweldig! Dit is liggewig, maar solied en baie maklik om te maneuver.
 • op die regte pad Don Chow ★ ★ ★ ★ ★ 10 maande gelede
  Ons het onlangs 'n Karman 12"-agterwiel gekoop Vervoerstoel vir ons familie familielid en ek kan beslis sê dit is een van die beste opvoubare vervoerstoel in sy klas. Sekerlik is daar ander handelsmerke wat ooreenkomste verkoop, maar dit … Meer is die regte ding. Die pakkie het goed verpak gekom en die instruksies was baie duidelik en tot die punt. Die bouwerk gehalte van die stoel is studie, ferm en goed saamgestel en ek sal nie huiwer om ander aan te beveel om hierdie stoel te koop nie. Ons het die blou kleur gekry en die stoel was presies soos uitgebeeld. Dankie Karman-voorsitter!
 • op die regte pad Susan Nielsen ★ ★ ★ ★ ★ n jaar gelede
  My skoonma is mal oor haar nuwe Karmen rolstoel. Nou kan sy maklik saam met ons op uitstappies gaan en kan loop as sy wil en ry as sy moeg word. Dankie Karmen vir hierdie liggewig stoel!
 • op die regte pad Mufaddal Khambati ★ ★ ★ ★ ★ n jaar gelede
  Ongelooflike reeks teen ongelooflike pryse! Beveel sterk aan vir almal!
 • op die regte pad Peter Pan ☆☆☆☆ 11 maande gelede
  Sjoe dit lyk na die vise-president van Karman Healthcare en hy het soos 'n totale dier opgetree terwyl hy op openbare eiendom verfilm is. Hy het selfs die fotograaf se driepoot geskop. Sy naam blyk te wees David Chao hartseer patetiese individu.
 • op die regte pad Mike Buso ★ ★ ★ ★ ★ n jaar gelede
  Ons het 'n Karman S-Ergo 115 vir my vrou gekry. Ek waardeer dit regtig dat dit soveel ligter is as die baie swaarder rolstoele wat ander vir ons aangebied het. Tien pond maak nie veel saak as jy dit net rondrol nie, maar as jy lig … Meer dit in en uit 'n motor, dit maak baie saak. Tot dusver het dit geen onderhoud nodig gehad nie, en ek hoop en verwag dat dit die geval sal bly. Ek beveel dit sterk aan.
 • op die regte pad David Bacon ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  As my pa se versorger het ek 'n nodig gehad liggewig rolstoel wat ek saam met hom kon gebruik wanneer ons ook al weg was van sy aftreegemeenskap. Na ondersoek na verskillende soorte rolstoele, Ek het die LT-980 bestel. Ek het dit ontvang … Meer gister, en ek is beïndruk met die bou gehalte en al die funksies wat dit draagbaar en maklik maak om te vervoer. Het ervaring met swaarder rolstoele lank gelede is die LT-980 'n uitstekende stoel vir almal wat iets ligter nodig het. Ongelukkig is my pa onlangs oorlede voordat hy die kans gehad het om dit te gebruik, maar ek hou daarvan en sal dit vir toekomstige gebruik saam met ander familielede bewaar.
 • op die regte pad Monique Dreef ★ ★ ★ ★ ★ n jaar gelede
  Het die Karman 19" gekoop Staal vervoer Stoel met verwyderbare armleunings. Die vervoerstoel is maklik om te druk en pas deur gewone deure. Die armleuning(e) is maklik om te verwyder indien nodig. Kan die beenstutte verwyder of dit na die swaai … Meer kante (hulle sal nie in plek bly tensy hulle voor is nie, maar dit is 'n maklike oplossing met klittenband). Die sitplek het 'n dun kussing. Daar is 'n gordel om die persoon in die stoel vas te maak. Die wiele rol maklik op hardehout, teëls en mat. Hierdie vervoerstoel is maklik om te vou vir berging. (kat goedgekeur!)
 • op die regte pad Amy Arenson ★★★★ 2 jaar gelede
  Dit is ons eerste Karmen rolstoel en tot dusver was dit regtig goed. Ons is gebruik van dit as 'n oorgangstoel om my man uit sy mag te kry rolstoel. Dit is baie lig, maklik om te vou en pas agter in my SUV. … Meer My man sê dit is redelik gemaklik vir korter sit tye, hy is baie gewoond daaraan om 'baie veilig' in sy stoel te wees, so hy pas nog steeds aan, maar dink dat dit op die lange duur 'n wonderlike stoel sal wees! Baie vinnige aflewering, alles het ook glad verloop by die bestelling!
 • op die regte pad Michael Smith ★★★★ n jaar gelede
  Baie beïndruk hiermee rolstoel Ek kan beter rondkom. Het u 'n paar probleme met die losmaak van die bene behalwe die wonderlike stoel!
 • op die regte pad Genereer Mahoney ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Karma was wat ons gesoek het, 'n liggewig stoel wat my dogter maklik in die motor kon sit as sy my iewers heen moes neem, want ek ry nie 82 en die regterbeen bo my knie geamputeer. Die dame met wie my seun gepraat het, was baie vriendelik en behulpsaam. Het nie … Meer lank neem om afgelewer te word. En maklike aanwysings om saam te stel. Min om uit die rigting te doen en meestal reeds gedoen. Regtig wonderlike mense om mee saam te werk. Baie dankie.
 • op die regte pad Karen Sachs ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Ons het die vervoerstoel vandag vir my vrou wat aan haar voet geopereer word en vir 6 tot 8 weke daarvan af sal moet wees. Die gehalte is uitstaande en is regtig gemaklik. Dit was maklik om aanmekaar te sit - ek het nie die aanwysings gevind nie … Meer (wat in die sak agter op die stoel was tot ek dit bymekaargemaak het.
 • op die regte pad David Brand ★★★★ 2 jaar gelede
  Het die aluminium net 24 pond gekry rolstoel vir my klein, bejaarde ma met parkinsons om te gebruik. Dit lyk soos geadverteer, en sien daarna uit om dit môre by haar in 'n woonstel vir woonstel te lewer. Bestel via Amazon, ontvang … Meer die regte model, nie die regte kleur nie. Teleurgesteld dat die bordeauxkleurige stoel nie die aankoms was nie, maar ons het 'n paar linte bygevoeg, sodat sy sal herken watter stoel haar is. Hoop sy kry baie nut daaruit.
 • op die regte pad Rodger Gerzema ★★★★ 2 jaar gelede
  Ek was mal oor die liggewig stoel. Sal rubberwiele verkies en nie harde plastiek nie. Hulle laat Mark s'n op kussende teëlvloere. In die algemeen 'n uitstekende keuse vir vervoer.
 • op die regte pad Ashleigh Pasley ☆☆☆☆ 2 jaar gelede
  Swak kliëntediens. Stoel nie verstelbaar nie, nie minder as 'n jaar gelede 'n terugbel van die onderneming om hulp nie, toe my pasiënt dit gekoop het (ek is 'n terapeut in 'n ouetehuis.) Hy betaal meer as $ 1,000.00 uit die sak vir hierdie stoel. Nou, … Meer met gemiddelde gebruik en minder as 'n jaar later, word die voorwiele verskeur en val dit uitmekaar. Dit is nie bruikbaar nie, en die beste Karma wat my pasiënt kan bied, is "hier is die artikelnommer, bestel dit teen $ 100.00 vir 'n paar." Jammerlik. Watter tipe rolstoel die onderneming behandel mense so. Swak gebou stoel, en as hulle eers jou geld het, is hulle klaar met jou. Pasop!
 • op die regte pad Gloria en Fred Rau ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  S-115 wat onlangs ontvang is, is my vrou se derde Karman-stoel, baie mooi, baie lig en werk baie goed.
 • op die regte pad Sandy Gordon ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Bestel 'n ultra liggewig Kerman rolstoel deur Walgreens.com. Dadelik uit Kalifornië gestuur en was presies wat ek bestel het.
 • op die regte pad Dena Blum ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Ek het 'n Karman S-ERGO 305 Lightweight Ergonomic gekoop rolstoel S-Ergo305Q16SS, 29 lbs., Snelvrywiele, raamroosrooi, sitplekgrootte 16 "WX 17" D, fabrieksverstelbare sitplekhoogte (standaard 19 "vloer tot sitplek) en dit is fantasties. … Meer Ek is 'n klein mens en hou baie van die breedte van die stoel. Dit is ook super maklik om te gebruik.
 • op die regte pad Jillisa Pierson ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Ek het my rolstoel vinnig en dit is ongelooflik. Dit is so lig dat die stoelblokkies sag en gemaklik is. Ek is absoluut mal daaroor. En 'n ekstra dankie vir u samewerking met die MS -samelewing.
 • op die regte pad Beverly Miloszewski ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Die rolstoel was perfek vir my 91-jarige ma en my pa, wat dit sal moet op- en aflaai. Gestuur het 'n rukkie geneem, aangesien die kleur nie op voorraad was nie, die vakansieseisoen en 'n weergeleentheid! Maar dit kom in 'n goeie toestand en my ma is mal daaroor … Meer Dit!
 • op die regte pad Judy Gilson ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Baie tevrede met produk wat goed gebou is vir familielid ook maklik om in kar te sit vir doktersbesoeke. Rolstoel beweeg vrylik op matte en deur huisdeure.
 • op die regte pad Dana Crowley ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  Dit is 'n wonderlike rolstoel. Dit lyk goed. Dit is lig, maar duursaam. Dit kan maklik opgevou word om te stoor. Die belangrikste is dat dit volgens my bejaarde pa gemaklik is. Groot waarde vir die geld.
 • op die regte pad bill lutz ★ ★ ★ ★ ★ 3 jaar gelede
  Het dit vandag gekry, vinnige aflewering en dit is absoluut perfek. Die stoel is lig genoeg sodat my man maklik kan afhaal. Ons het dit gekoop om die reis te vergemaklik, en ons sal dit kan opvou en as ingepakte bagasie stuur. Baie tevrede met die gehalte, … Meer voetstutte is apart, maar maklik om aan en uit te trek. Ek is kort, 4 ”11, en die stoel pas my goed. Ek kan die remme van 'n sitplek bereik.
 • op die regte pad John Roebel ★ ★ ★ ★ ★ 2 jaar gelede
  gereelde rolstoele is net te swaar om op en af ​​te trap. Ek het 'n Karman -veergewig op die internet gekry en dit gekoop. Dit is maklik om trappe op en af ​​te dra, en my vrou sê dat dit gemaklik en maklik is om vir haarself te beweeg. Net … Meer die antwoord vir ons.
 • op die regte pad Douglas Rappe ★ ★ ★ ★ ★ 3 jaar gelede
  Ons het pas ons S Ergo 115 ontvang rolstoel en dit is wonderlik. Die grootte van 16 "pas perfek en is gemaklik en liggewig. Die verwyderbare sitkussings en gevormde sitplek is baie mooi. Dit kan baie klein vou, met … Meer die snelvrywiele pas perfek agter in ons motor.
 • op die regte pad Frank G. ★★☆☆☆ 2 jaar gelede
  Baie mooi. Goed gebou, maar jy het die verkeerde kleur vir my gestuur. Ek het die burgandy bestel en ek het 'n swart een gekry.
 • op die regte pad Luana McCuish ★ ★ ★ ★ ★ 3 jaar gelede
  Het 'n Karman gekoop vervoerstoel met 19"-sitplek. Dit het volledig saamgestel gekom behalwe vir die voetstutte wat maklik is om aan te heg. Die stoel is wonderlik. Dit vou maklik op, voel veilig, is gemaklik en liggewig. Dit is maklik om te maneuver … Meer en sluit. Dit sal 'n groot hulp wees vir my bejaarde ma.

KLIK HIER OM TESTIMONTIALS VAN KEETSTOEL EN HERWEES OP GOOGLE TE OORSIG EN KRY GRATIS PROMO

Onthou om in te teken op ons nuusbriewe en kyk na ons blog. Daar is 'n wêreld van inligting wat verband hou met mobiliteit en rolstoel gebruikers, dus moedig ons u beslis aan om 'n resensie, foto's en u verhaal met Google en die gemeenskap te deel op ons Facebook- en BLOG -afdeling. U sal bly wees dat u dit gedoen het en dankie dat u by ons aangesluit het. Moenie vergeet om u waarborg te registreer nie, of om u waarborgkaart in te stuur, sodat ons u op die hoogte kan hou as u hulp benodig. Als u een Yelper bent, reageer dan op ons Yelp -account. Ons bedank u!

wat-dink-mense-dink

gebruikers rolstoel getuigskrifte

'Dit is eenvoudig die beste rolstoel Ek het al ooit gebruik. ”

kliënt-resensie-2'Dit is eenvoudig die beste rolstoel Ek het ooit gebruik. Ek het ander soorte probeer en hulle het altyd die een of ander probleem gehad. Hierdie stoel is so gemaklik. As gevolg van my diabetes en my moegheid, kan ek nêrens heen gaan tensy ek in 'n rolstoel en die Karma -handelsmerk het die lewe baie aangenamer gemaak.

Die sitplek pla my nie soos ander stoele nie, en die raam is baie sterk en stewig, maar tog lig. Ek voel goed dat my geliefdes nie die las hoef te neem om gereeld by my te kom of om die stoel vir my te bêre nie. Ek beveel hierdie stoel sterk aan. ”

Beoordeel deur Sarah Ferris uit Irvine, CA

“Ek is mal oor hierdie ergo-rolstoel”

getuigskrif-kliënt-1'Ek het hierdie stoel gekoop omdat my ou stoel te swaar was. Ek kan dit self regkry en dit selfs in my vragmotor kan lig deur teen die motor te leun en dit op die motorraam te lig.

Ek sit 'n badmat op die motor en die stoel skuif reg in. Ek sit die remme aan, anders gly die stoel in die kattebak rond. Ek dink nie dit het enige nadele nie. Ek dink nie die aankoop van hierdie stoel sal teleurstel nie. ”

Beoordeel deur Joe Cosh uit Houston, TX

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SG3O9-BZJ0sphia/embedyt]

"Karman se unieke ergonomiese sitplek is regtig gemaklik."

getuigskrifte-kliënt-3'Ek het 'n halfdosyn vervoerstoele probeer voordat ek Karman's ontdek het Ergo Vlug model-lig genoeg vir my om op te lig (21 pond ingesluit swaaivoete), met groot genoeg agterwiele sodat ek die stoel maklik oor verhoogde drumpels en oor ongelyke terrein kan stoot.

Net so stewige modelle (alle handelsmerke) met handremme wat metgesel was, weeg 28-33 pond of meer, terwyl ander ultraligte modelle (15+ pond) te dun was om oor klein stampe te kom sonder om gedurig om te draai en die stoel en sy passasier agteruit te trek.

Boonop is die unieke ergonomiese sitplek van Karman werklik gemaklik, anders as die “slingerstoel” van die meeste vervoerstoele. Die gehalte en vakmanskap van die Karman Ergo Vlug, tesame met die wonderlike eienskappe wat reeds genoem is, is dit die prys werd; Ek kan hierdie stoel nie genoeg aanbeveel nie! ”

Beoordeel deur Laurie L. van Tacoma, WA

'Dit is die beste rolstoel Ek het ooit voorgeskryf ”

dokter-caal-getuigskrif'Dit is die beste rolstoel Ek het al ooit voorgeskryf, en ek het dit self probeer; dit is baie gemaklik, ek het selfs literatuur en inligting daaroor gelees, sodat ek kan verstaan ​​hoekom dit so gemaklik is en my pasiënte persoonlik vir my gesê het dit is baie lig en hulle neem dit waar hulle ook al gaan.

Op een of ander manier as jy hierin sit rolstoel, dit voel baie sag, maar tog sterk, en hierdie model het soveel funksies, dat ek verbaas was dat dit kon doen wat dit kon doen, en dit kan ook nie opvoubaar wees nie rolstoele met die eienskappe is opvoubaar. Oor die algemeen is dit uitstekend gehalte rolstoel”

Beoordeel deur dr. Richard Caal uit Pasadena, CA

 

 

Produkfoto's


produk-foto's-5

produk-foto's-1

produk-foto's-2

produk-foto's-15

produk-foto's-10

produk-foto's-9

produk-foto's-12

produk-foto's-13

produk-foto's-8

produk-foto's-7

produk-foto's-4

produk-foto's-3

produk-foto's-14

produk-foto's-6

produk-foto's-11

 

Media Voorkoms

xmen-logan-film-rolstoel

xmen-logan-movie-ergo-rolstoel

ncis-karman-rolstoel

dr-phil-getuigskrif

discovery-channel-Paint-wangedrag

dorp-tv-aanpas-daarby

 

     

LEES MEER OOR WAT 'JAY LENO GESê'